streda 14. marca 2012

matura je celá nanič




Sluby sa slubujú blázni sa radujú či ako sa to hovorí :D V utorok som sa nestihla odfotiť a dnešné fotky vôbec nevyšli tak aspoň takto ( a vyzerá to akoby mám nohy do Ó ale nemám :D blbá foto fakt ! ). 

No poďme k tej maturite. Poviem vám že možno je to pocit každého ale mám pocit že môj ročník má vždy tie najhoršie testy ! Tak ako sme mali otrasný monitor tak aj táto maturita bola celá zlá :D Aspoň slovenčina bola fakt otrasná. Písala som úvahu na tému Výdobytky modernej technológie - ovládame ich my alebo oni nás ? .. dúfam že aspoň tú budem mať dobre. Angličtina bola myslím ťažšia ako minulé roky a nestíhala som s časom ale prejsť by som mala a téma na list bola fajn - Moja škola  ( predpokladám že každý klamal o tom ako straaašne miluje svoju školu :D )

Okrem toho mám nové ešte dve veci a to nové levysky od Babô mám ich už nejakú tú chvíľu ale zabudla som ich sem dať. Druhá vec je že sa pokúsim jesť zdravo :D uvidím ako mi to pôjde nahradiť sladkosti len ovocím  a minimálne na pol roka vypustím mekáč. 

Ďakujem za držanie palcov a ešte mi ich podržte do stredy ( budem mať ešte účtovníctvo ) a majte sa pekne:)

6 komentárov:

  1. maturitu nejako dáš :) ja som bola zatiaľ s mojím monitorom spokojná, no každý naň nadával. Zdravo chcem začať jesť aj ja, a mekáč som už dávno vypustila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. môj brat si ho pochvaloval ževraj bol dobrý tak uvidíš ::)

      Odstrániť
  2. blúzka je krásna!počula som že maturita sa celkovo nejak nevydarila...mňa to čaká budúci rok...mám sa na čo tešiť:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lovely photos the shoes look amazing!
    xx s
    www.my-philosophie.com

    OdpovedaťOdstrániť